Kivitalorakentamista Vesilahdelta

Yhteystiedot

Talonrakennuksessa kaikki alkaa rungosta. Kivitalorunko on taloa kannatteleva selkäranka, eikä sen kanssa ole varaa virheisiin. Rakennus Räikkönen Oy:n työntekijät ovat kokeneita ja asiantuntevia alan ammattilaisia.

Rungosta omaksi kodiksi

Kivitalorakentaminen alkaa perustuksesta, jolla rakennelman aiheuttama rasitus jaetaan maapohjan tasaisesti kannattelemaksi. Onnistunut, vakaa pohja tehdään ammattilaisten johdolla. Kiviperustukset ja harkkoperustukset valitaan kohteen mukaan.


Tämän jälkeen nousevat talon julkisivut, ja väliseinät antavat rungolle muotoa. Lähtökohtaisesti myös väliseinät ovat kiveä, mutta muutkin materiaalit ovat mahdollisia. Eri vahvuisista väliseinäharkoista rakentuu harmoninen kokonaisuus, jossa seinäpinta-ala yhdistyy talon runkoon. Väliseinäharkkojen sisällä olevien aukkojen kautta johdetaan putkitukset ja sähköjohdot.


Kun päätykerros on viimeistelty, on vesikaton vuoro. Vesikatteena voi toimia pelti-, tiili- tai huopakate. Pääasia on, että kivitalo on ongelmaton asua, eikä kosteusvaurioita pääse syntymään.

Kellarikerrokset ja kattotyöt

Perustuksien ja kivitalojen pystytyksen ohella Rakennus Räikkönen Oy on kellarikerrosten ja kattotöiden mestari. Kellarilla taloon saadaan helposti lisää tilaa ja perustuksena se on mitä mainion vaihtoehto. Kellarikerrokset rakennetaan kivestä ja valintana voi olla osa- tai kokokellari.


Ajatuksella toteutettu kellari lisää kiinteistön arvoa. Lisätila voidaan hyödyntää kodinhoitoon, pyykinpesuun, säilytykseen tai viihdekäyttöön. Tehokas kotitoimisto, tunnelmallinen takkahuone tai häiriötön pelihuone ovat vain muutamia kellarikerroksen tarjoamia käyttökohteita. Kivitalon pohjalta huipulle siirryttäessä, emme voi olla korostamatta kattotöiden merkitystä. Työnkuvaamme kuuluvat muun muassa vesikatot, aluskatteen asennukset, räystäs- ja otsalaudat, ruoteet ja laudoitukset. Vastaamme halutessasi koko kivitalohankkeesta tai toiveesi mukaan tietystä projektin osasta.

Pyydä tarjous

Ota rohkeasti yhteyttä puhelimella tai sähköpostilla! Neuvomme sinua mielellämme kaikissa kivitalorakentamiseen liittyvissä kysymyksissä.

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse